Hulp bij invullen

Wil je meedoen aan Mijnkwaliteitvanleven.nl, maar kun je de online vragenlijst zelf niet invullen? Vraag dan iemand uit je omgeving om je te helpen. Degene die jou helpt, kan ter voorbereiding onderstaande animatie bekijken.

Machtigingsformulier persoonlijk overzicht

Na het invullen van de vragenlijst ontvang je een persoonlijk overzicht. Wanneer je geen e-mailadres hebt en hulp krijgt bij het invullen van de online vragenlijst, kun je toestemming geven om jouw persoonlijk overzicht per e-mail te laten versturen naar degene die jou helpt bij het invullen. Hiervoor hebben we in verband met je privacy jouw toestemming nodig. Download het Toestemmingsformulier Persoonlijk Overzicht en vul het formulier in. Dit formulier kun je vervolgens per post versturen. Het adres staat op het formulier. Een postzegel is niet nodig.

Je kunt deze machtiging ook weer intrekken via een Intrekkingsformulier, mocht je het persoonlijke overzicht niet meer laten versturen naar jouw helper. 

Meer informatie

Heb je vragen over of problemen met het invullen van de vragenlijst van Mijnkwaliteitvanleven.nl, dan kun je contact opnemen via het contactformulier

> Download hier de folder 9 Levensgebieden

  • Vul hier de vragenlijst in en help jezelf en de zorg vooruit.
  • Word deelnemer

Initiatief van

Partners Partner carrousel pauzeren Partner carrousel hervatten