Hulp bij invullen

Wilt u meedoen aan Mijnkwaliteitvanleven.nl, maar kunt u de online vragenlijst zelf niet invullen? Vraag dan iemand uit uw omgeving om u te helpen. Degene die u helpt, kan ter voorbereiding onderstaande animatie bekijken.

Machtigingsformulier persoonlijk overzicht

Na het invullen van de vragenlijst ontvangt u een persoonlijk overzicht. Wanneer u geen e-mailadres hebt en hulp krijgt bij het invullen van de online vragenlijst, kunt u toestemming geven om uw persoonlijk overzicht per e-mail te laten versturen naar degene die u helpt bij het invullen. Hiervoor hebben we in verband met uw privacy uw toestemming nodig. Download het Toestemmingsformulier Persoonlijk Overzicht en vul het formulier in. Dit formulier kunt u vervolgens per post versturen. Het adres staat op het formulier. Een postzegel is niet nodig.

U kunt deze machtiging ook weer intrekken via een Intrekkingsformulier, mocht u het persoonlijke overzicht niet meer laten versturen naar uw helper. 

Meer informatie

Heeft u vragen over of problemen met het invullen van de vragenlijst van Mijnkwaliteitvanleven.nl, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier

> Download hier de folder 9 Levensgebieden

  • Doe mee en meld u aan voor Mijnkwaliteitvanleven.nl
  • Aanmelden
  • Door veranderingen in de zorg kan er iets misgaan. U kunt dit bij ons melden.
  • Incident melden

Initiatief van

Partners Partner carrousel pauzeren Partner carrousel hervatten