Landelijke actie Mijnkwaliteitvanleven.nl

10 december 2018 - Op 15 december ontvangen 800.000 huishoudens per post een uitnodiging om mee te doen aan Mijnkwaliteitvanleven.nl. Heeft u deze niet ontvangen? U kunt meedoen door u aan te melden op www.mijnkwaliteitvanleven.nl

Vindt u het lastig om de vragenlijst zelf online in te vullen? Vraag dan iemand in uw omgeving om u te helpen. Is dit voor u niet mogelijk? Bel dan met het Nationale Zorgnummer: 0900 23 56 780 (0,20 per gesprek). Hier kunt u ook terecht met vragen over zorg of ondersteuning. Als u in december of januari meedoet, maakt u bovendien kans op een cadeaubon ter waarde van 50 euro.     

Door mee te doen aan Mijnkwaliteitevanleven.nl draagt u bij aan een groot landelijk onderzoek en aan verbetering van de zorg. Samen met alle deelnemers brengt u in beeld hoe het gaat met mensen in Nederland. Inmiddels doen er al bijna 55.000 mensen mee.

 

De initiatiefnemers bundelen en analyseren de (anonieme) resultaten en brengen deze onder de aandacht van beleidsmakers, gemeentes en zorgorganisaties. De uitkomsten van uw gemeente staan op www.mijnkwaliteitvanleven.nl/uitkomsten/gemeente-overzicht

Mijnkwaliteitvanleven.nl is voor:

  • Mensen met een chronische ziekte of beperking
  • Mensen die merken dat hun leven verandert door het ouder worden
  • Mantelzorgers die zorgen voor hun kind, partner, ander familielid of bekende
  • Iedereen die nadenkt over een gezonde leefstijl 

Mijnkwaliteitvanleven.nl is een initiatief van Patiëntenfederatie Nederland in samenwerking met Mezzo, Per Saldo, Zorgbelang Nederland, KBO-PCOB, NOOM en Ieder(in).

  • Vul hier de vragenlijst in en help jezelf en de zorg vooruit.
  • Word deelnemer

Initiatief van

Partners Partner carrousel pauzeren Partner carrousel hervatten