Vrijwilligers

Wilt u vrijwilliger van Mijnkwaliteitvanleven.nl worden en deelnemers helpen bij het invullen van de vragenlijst? Wij kunnen alle hulp gebruiken. Mijnkwaliteitvanleven.nl werkt met vrijwilligers die aangesloten zijn bij de partnerorganisaties.

Wanneer deelnemers de vragenlijst niet zelf kunnen invullen, kunnen wij kijken of iemand van onze vrijwilligers kan langskomen. Als vrijwilliger zorgt u voor een sfeer waarbinnen de deelnemers zich veilig voelen, hun eigen mening kunnen verwoorden en uitsluitend hun eigen antwoorden geven.

Privacy

Als vrijwilliger heeft u bij bezoek aan deelnemers altijd een legitimatiebewijs bij zich van de partnerorganisatie waarvoor u werkt. U ondertekent voorafgaand aan uw werkzaamheden voor Mijnkwaliteitvanleven.nl een verklaring waarin u verklaart de privacy van deelnemers te respecteren en persoonlijke informatie niet met anderen te delen.

Contactformulier vrijwilligers

Wilt u vrijwilliger worden van Mijnkwaliteitvanleven.nl, dan kunt u zich aansluiten bij één van de partnerorganisaties. Kies een partnerorganisatie die bij u past. Geef uzelf op via het contactformulier vrijwilligers en wij nemen contact met u op.

  • Doe mee en meld u aan voor Mijnkwaliteitvanleven.nl
  • Aanmelden
  • Door veranderingen in de zorg kan er iets misgaan. U kunt dit bij ons melden.
  • Incident melden

Initiatief van

Partners Partner carrousel pauzeren Partner carrousel hervatten