Even samen boodschappen doen, hulp bij het computeren of een dagje naar het museum. Soms zijn er dingen die gewoon leuker – of makkelijker – zijn als je het samen doet. Stichting SeniorenStudent koppelt studenten aan senioren voor hulp bij de dagelijkse dingen, en voor gezelschap. Samen met de student kun je overleggen wat jouw wensen zijn.

Match

Na het invullen van het online aanvraagformulier zal SeniorenStudent binnen 1 à 2 werkdagen telefonisch contact met je opnemen. Na een match komt de student – die zorgvuldig is gescreend door de organisatie –vervolgens bij je langs om kennis te maken. SeniorenStudent is landelijk actief, daardoor is er altijd een student bij jou in de buurt te vinden.

Heb je recht op een Persoonsgebonden Budget voor huishoudelijke hulp of begeleiding? Dan kun je de SeniorenStudent uit jouw PGB betalen door een zorgovereenkomst af te sluiten.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website www.seniorenstudent.nl. Spreek je liever persoonlijk met iemand voor meer informatie? Dan kun je bellen naar 020 308 0919 (ma t/m vr, 10-17 uur).