Mijnkwaliteitvanleven op Straks Event

STRAKS! EVENT wordt gehouden op 10 en 11 april 2015 in Ahoy te Rotterdam. Het Event is verrassend, veelzijdig en inspirerend. Het geeft op een verhelderende manier richting aan uw eigen wensen en mogelijkheden rondom ouder worden. Dit vernieuwende publieksevenement voor de bewuste senior, in de leeftijd van 50 tot 105 jaar, mag u absoluut niet missen.

Kleur geven aan ouder worden

STRAKS! EVENT geeft kleur aan ouder worden. Tijdens het evenement kunt u via uitgebreide showrooms, demonstraties, activiteiten en presentaties de uiteenlopende producten en diensten daadwerkelijk uitproberen. Een goede ervaring zegt immers veel meer dan woorden alleen.

Onderwerpen zijn o.a.: wonen, tuinbeleving, leefcomfort, woningaanpassingen, ondersteunende organisaties, vitaliteit, dienstverlening, veiligheid, vrije- tijd, hulpmiddelen, zelfredzaamheid, financiën, nalatenschap, zorg en welzijn, service en gemak en het grootste aanbod aan mobiliteit.

Kijk hier voor meer informatie en kaarten

Ook MijnKwaliteitVanLeven.nl is aanwezig zijn op dit event, dus kom vooral bij onze stand kijken op vrijdag 10 of zaterdag 11 april 2015!

  • Doe mee en meld u aan voor Mijnkwaliteitvanleven.nl
  • Aanmelden
  • Door veranderingen in de zorg kan er iets misgaan. U kunt dit bij ons melden.
  • Incident melden

Initiatief van

Partners Partner carrousel pauzeren Partner carrousel hervatten