Zorgmanifestatie goed podium voor Mijnkwaliteitvanleven

Op de Zorgmanifestatie in Leeuwarden op 12 november is het programma Mijnkwaliteitvanleven.nl geïntroduceerd bij het grote publiek.

Veel interesse

Op deze interactieve informatiebeurs stonden Zorgbelang Fryslan en Patiëntenfederatie NPCF met een stand om te vertellen over Mijnkwaliteitvanleven.nl. Met Mijnkwaliteitvanleven.nl kunnen mensen in kaart brengen wat belangrijk is voor hen en welke zorg of hulp ze nodig hebben. Tegelijkertijd dragen ze bij aan landelijk onderzoek naar de gevolgen van de veranderingen in de zorg. Veel mensen toonden interesse. 

Manifestatie over veranderingen in zorg

Er verandert de komende jaren veel in de gezondheidszorg. De Friesland Zorgverzekeraar wil de inwoners van Friesland hierover informeren en trekt daarom samen met Friese gemeenten en een aantal zorgpartners een maand lang de provincie in. De Zorgmanifestatie staat in het teken van ‘Samen zorg goed, betaalbaar en bereikbaar houden'.

Eerste aanmeldingen

Mijnkwaliteitvanleven.nl sluit perfect aan op het thema van de manifestatie. Er was dan ook veel interesse voor het programma Mijnkwaliteitvanleven.nl en de kwaliteitsmeter. Veel mensen gaven al direct aan om mee te doen en de online vragenlijsten in te vullen.De eerste Zorgmanifestatie in het Fries Museum in Leeuwarden bood een goed podium voor Mijnkwaliteitvanleven.nl.

Een overzicht van alle data en locaties vindt u bij De Friesland. De Zorgmanifestatie is in de maanden november en december te bezoeken op verschillende data en locaties in Friesland. Een overzicht hiervan vindt u bij De Friesland.

Meedoen met Mijnkwaliteitvanleven.nl

Wilt u ook laten zien waar goede zorg om draait? Doe ook mee en meld u aan voor Mijnkwaliteitvanleven.nl.

  • Vul hier de vragenlijst in en help jezelf en de zorg vooruit.
  • Word deelnemer

Initiatief van

Partners Partner carrousel pauzeren Partner carrousel hervatten