Verdieping dankzij themavragenlijsten

22 februari 2019 - Mijnkwaliteitvanleven.nl biedt deelnemers nu ook de mogelijkheid om aanvullende vragenlijsten in te vullen. Het gaat om elf vragenlijsten over verschillende thema's. Waar de deelnemers met het invullen van de algemene vragenlijst van Mijnkwaliteitvanleven.nl hun situatie in beeld brengen, zoomt een aanvullende vragenlijst in op een specifiek onderwerp.

De antwoorden van de aanvullende vragenlijst komen in het persoonlijk overzicht dat deelnemers na het invullen van een vragenlijst ontvangen. Alle deelnemers van Mijnkwaliteitvanleven.nl kunnen de gewenste vragenlijst aanvragen op https://vragenlijsten.mijnkwaliteitvanleven.nl/

De verdiepende vragenlijsten zijn in de afgelopen jaren ontwikkeld om deelnemers te helpen een specifiek aspect, dat bepalend kan zijn voor hun kwaliteit van leven, in beeld te brengen. Tegelijk gaven de geanonimiseerde uitkomsten inzicht in hoe grote aantallen mensen over bepaalde zaken denken. Bijvoorbeeld over de manier van zorg regelen, de mogelijkheid om regie te voeren over het eigen leven of voorkeuren die men heeft rondom digitale zorg. Deze uitkomsten zijn gebundeld in de beleidsrapportages die aangeboden zijn aan gemeentes, beleidsmakers en politiek.

Een aantal thematische vragenlijsten zijn specifiek bestemd voor mensen met een aandoening of beperking, mantelzorgers of pgb-houders. Iedereen die al eens een basisvragenlijst van Mijnkwaliteitvanleven.nl heeft ingevuld, kan een vragenlijst invullen die bij de eigen situatie past. Het invullen duurt 5 tot 10 minuten.

  • Vul hier de vragenlijst in en help jezelf en de zorg vooruit.
  • Word deelnemer

Initiatief van

Partners Partner carrousel pauzeren Partner carrousel hervatten