Uitkomsten per provincie: beschikbaar op de website

19 maart 2019 - Op 20 maart zijn er verkiezingen voor de Provinciale Staten. Hoe ervaren mensen in een bepaalde provincie hun kwaliteit van leven? Op onderstaand kaartje ziet u de cijfers per provincie. Het hoogste cijfer geven inwoners van de provincie Overijssel: 6,6.

De uitkomsten zijn gebaseerd op de ervaringen van ruim 58.000 deelnemers aan Mijnkwaliteitvanleven.nl.  De meeste deelnemers wonen in Zuid-Holland, Noord-Holland en Noord-Brabant. Een volledig overzicht is te vinden in de beleidsrapportage van december 2018 (pag. 73).

Gemeenterapportages en factsheets
Behalve Zeeland heeft elke provincie heeft minimaal 1 gemeente waarvan een rapportage is gepubliceerd. In Noord-Holland en Zuid-Holland zijn er respectievelijk 11 en 16 gemeenten met een rapportage (bij meer dan 250 deelnemers). In 2018 is daarnaast aan circa 100 gemeenten een factsheet aangeboden. Dit wordt gedaan zodra een gemeente 100 deelnemers heeft. De overige gemeenten kunnen hun uitkomsten volgen via de website www.mijnkwaliteitvanleven.nl, waar alle gemeenten een eigen gemeentepagina hebben (bij minimaal 10 deelnemers).

  • Vul hier de vragenlijst in en help jezelf en de zorg vooruit.
  • Word deelnemer

Initiatief van

Partners Partner carrousel pauzeren Partner carrousel hervatten