Uitkomsten per gemeente beschikbaar op de website

29 mei 2019 - Hoe ervaren mensen in een bepaalde gemeente hun kwaliteit van leven? Van 216 gemeenten zijn hierover uitkomsten beschikbaar in een gemeenterapportage of factsheet. De uitkomsten zijn gebaseerd op de ervaringen van ruim 59.000 deelnemers aan Mijnkwaliteitvanleven.nl.

Sinds juni 2015 verschijnt een deel van de uitkomsten real time op de website van Mijnkwaliteitvanleven.nl. Zodra een deelnemer een (basis)vragenlijst afrondt, worden deze uitkomsten binnen 24 uur verwerkt op het online platform.

Alle 355 gemeenten in Nederland hebben minstens 10 inwoners die deelnemer zijn van Mijnkwaliteitvanleven.nl en hebben daarom een eigen pagina met uitkomsten die real time geactualiseerd wordt als inwoners met de algemene vragenlijst hun situatie in beeld hebben gebracht.

Voor 216 gemeenten geldt dat zij minimaal 100 inwoners hebben die deelnemer zijn. Vanaf dit aantal deelnemers verschijnt via de website een factsheet met een uitgebreidere set van uitkomsten.

Voor 82 gemeenten geldt dat zij minimaal 250 inwoners hebben die deelnemer zijn. Deze gemeenten hebben een uitgebreide rapportage ontvangen waarin ook kwalitatieve uitkomsten (citaten van deelnemers) zijn opgenomen.

Alle gemeenten en hun uitkomsten zijn te vinden op https://www.mijnkwaliteitvanleven.nl/uitkomsten/gemeente-overzicht.

Spreiding van deelnemers over kleine, middelgrote, grote en de 4 grootste gemeenten in Nederland. Bron: beleidsrapportage 7, april 2019

Meer informatie

Gemeenten die hun inwoners willen wijzen op de vragenlijst van Mijnkwaliteitvanleven.nl, kunnen hiervoor informatie vinden op https://www.mijnkwaliteitvanleven.nl/gemeenten

 

  • Vul hier de vragenlijst in en help jezelf en de zorg vooruit.
  • Word deelnemer

Initiatief van

Partners Partner carrousel pauzeren Partner carrousel hervatten