Oud worden in eigen huis

Welke oplossingen zijn er om zo lang mogelijk veilig en comfortabel thuis te blijven wonen? Op de Liever thuis! beurs in Eindhoven beurs vinden ouderen, betrokkenen en professionals alle antwoorden, mogelijkheden en oplossingen die veilig én comfortabel ouder worden in eigen huis mogelijk maken.

Beurs biedt inzicht mogelijkheden

Het Beursgebouw in Eindhoven is ingericht met stands op het gebied van onder andere woningaanpassingen, financieel advies, de nieuwste elektronica, mobiliteit, communicatiesystemen en hulp in huis. Ouderen krijgen zo meer inzicht en gevoel bij wat er speelt en hoe zij langer thuis kunnen blijven wonen. Ook biedt de beurs de gelegenheid voor ouderen, betrokkenen en professionals om met elkaar in gesprek gaan.

Verhoogt thuis wonen uw kwaliteit van leven?

Voor veel mensen is de mogelijkheid om thuis te kunnen blijven wonen direct vaninvloed op hun leven. Het verhoogt hun kwaliteit van leven. Wij staan daarom ook op de Liever thuis! beurs om te informeren over het programma Mijnkwaliteitvanleven.nl. Met het programma breng je namelijk in beeld wat je belangrijk vindt in het leven. Voor veel bezoekers van de beurs een interessant onderwerp, zo bewees de grote belangstelling voor onze stand op de eerste beursdag.

Naar de Liever thuis! beurs

De Liever thuis! beurs vindt plaats van tot en met 29 november en toegangskaarten zijn gratis verkrijgbaar. De beurs is ook in 2015 te bezoeken verschillende steden. Meer informatie? Kijk op www.lieverthuis.info

  • Vul hier de vragenlijst in en help jezelf en de zorg vooruit.
  • Word deelnemer

Initiatief van

Partners Partner carrousel pauzeren Partner carrousel hervatten