Mijnkwaliteitvanleven.nl op Support 2016

24 mei 2016 - Mijnkwaliteitvanleven.nl staat met haar team op Support 2016, van 25 tot en met 28 mei in de Jaarbeurs. Support is de grootste, leukste en meest leerzame beurs in de Benelux voor iedereen met een fysieke beperking en hun omgeving.

In onze stand A018 in hal 7 nodigen we u uit om uw verhaal te vertellen. Want uw verhaal telt! 

Mijnkwaliteitvanleven.nl is een landelijk onderzoek dat laat zien waar goede zorg om draait. Juist nu er veel in de zorg verandert. Door de online vragenlijst in te vullen, brengt u in beeld wat voor u belangrijk is. De vragen gaan over het dagelijkse leven, uw gezondheid en hoe u uw zorg en omgeving daarbij waardeert.

Kom langs in onze stand en wij helpen u met aanmelden voor de online vragenlijst. De vragen kunt u dan op uw gemak thuis beantwoorden. 

Persoonlijk overzicht

Na het invullen van de online vragenlijst ontvangt u binnen 48 uur uw persoonlijke overzicht, Mijn Kwaliteitsmeter. Hiermee heeft u helder in beeld wat goed gaat en wat beter kan. Zo bent u goed voorbereid om in gesprek te gaan met uw familie, zorgverlener of de gemeente.

Mijnkwaliteitvanleven met chronische aandoening

Leven met een chronische aandoening of beperking

Op Support 2016 vindt u veel informatie over het leven met een beperking en hoe u dit kunt vergemakkelijken. Naast het vergaren van informatie kunt u op de beurs ook heel veel dingen zelf doen en uitproberen. Bent u op zoek naar een nieuwe rolstoel: test het laatste model zelf. Of wilt u graag sporten, doe dan mee aan verschillende sportclinics. Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen en hulpmiddelen? Loop dan mee met de Innovatieroute.

Gratis toegang

Support 2016 vindt plaats van woensdag 25 mei tot en met zaterdag 28 mei in de Jaarbeurs in Utrecht. De toegang is gratis.

Registreer op de site van Support 2016 voor gratis toegang >>

  • Vul hier de vragenlijst in en help jezelf en de zorg vooruit.
  • Word deelnemer

Initiatief van

Partners Partner carrousel pauzeren Partner carrousel hervatten