Met plezier zelfstandig blijven wonen

Hoe kunt u zo lang mogelijk veilig, comfortabel en plezierig thuis blijven wonen? Op de Liever thuis! beurs in Arnhem kunnen ouderen, betrokkenen en professionals hier meer over te weten komen. Praktische oplossingen, nieuwe producten en interessante diensten om langer thuis te blijven wonen worden gepresenteerd.

Lezingen, workshops en debat

In de Eusebiuskerk wordt bezoekers op 11 en 12 maart 2015 een divers programma aangeboden met lezingen, workshops en een exposantenmarkt. Op de markt staan stands met informatie over onder andere woninginrichting- en aanpassingen, hulp in huis, de nieuwste elektronica, mobiliteit, communicatiesystemen en verenigingen. Bezoekers krijgen zo een beter beeld bij wat er mogelijk is om zelfstandig te blijven wonen. De eerste beursdag sluit af met een politiek debat over oud worden in Gelderland.

Wat is belangrijk voor uw kwaliteit van leven?

Voor veel mensen is thuis blijven wonen direct van invloed op hun leven. Het draagt bij aan hun kwaliteit van leven. Wij staan daarom op de Liever thuis! beurs om informatie te geven over Mijnkwaliteitvanleven.nl. Met Mijnkwaliteitvanleven.nl brengt u uw eigen situatie in beeld en wat u nodig heeft om de dingen te (blijven) doen die u belangrijk vindt.

Gratis toegangskaart

Wanneer u zich van te voren via  de website van Liever thuis! aanmeldt, kunt u gratis naar de beurs. Hier vindt naar de aanmeldpagina van de Liever thuis! beurs in Arnhem.
Als u zich niet aanmeldt, betaalt u aan de deur 5 euro.

Praktische informatie

  • Locatie: De Eusebiuskerk, Kerkplein 1, 6811 EB Arnhem
  • Data: 11 en 12 maart
  • Tijd: 10.00 tot 17.00 uur.
  • Website: www.lieverthuis.info
  • Vul hier de vragenlijst in en help jezelf en de zorg vooruit.
  • Word deelnemer

Initiatief van

Partners Partner carrousel pauzeren Partner carrousel hervatten