Liever thuis Haaglanden 2 en 3 oktober 2015

U wilt op een comfortabel, veilig manier en met plezier thuis blijven wonen, maar wat zijn de mogelijkheden? Op de beurs ‘liever thuis!’ kunt u dit allemaal zien.

Op 2 en 3 oktober 2015 maakt u op 'liever thuis!' Haaglanden kennis met een grote groep aanbieders op het gebied van wooncomfort. Zij laten u zien wat er allemaal mogelijk is om comfortabel, veilig en met plezier thuis te blijven wonen. De nadruk ligt niet op dat wat niet meer mogelijk is, maar juist op de dingen die nog wel kunnen. 

Divers aanbod

De aanbieders staan voor u klaar met een uitgebreid advies, afgestemd op uw situatie. Of u nu komt kijken voor uzelf, voor uw ouders, uw vrienden of juist vanuit een professioneel oogpunt de beurs bezoekt. Het aanbod is enorm divers, van domotica tot gezonde voeding, van huislift tot financiering en van woningbeveiliging tot badkamers met comfort. Ook is er een vermakelijk en informatief programma met workshops, voorlichting en entertainment.

Naar 'liever thuis!'

De beurs ‘liever thuis!’ Haaglanden vindt plaats op 2 en 3 oktober. Toegangskaarten zijn gratis verkrijgbaar. Meer informatie? Kijk op www.lieverthuis.info

Locatie Broodfabriek Rijswijk, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk.

Toegang Dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

  • Vul hier de vragenlijst in en help jezelf en de zorg vooruit.
  • Word deelnemer

Initiatief van

Partners Partner carrousel pauzeren Partner carrousel hervatten