Wensenplanner

Ik werd gebeld door de wensenplanner. Het overrompelde mij een beetje. Ze zei dat ik er maar rustig na moest denken over wat ik wilde doen. Ik pakte mijn bucketlist erbij en bekeek wat voor mij onmogelijk was om zelf uit te voeren. Koe knuffelen!

De dag van het koe knuffelen

Eerst werd ik gebeld door Ambulance Wens. Of ik het misschien leuk zou vinden om in de krant te komen. Zij waren namelijk benaderd door de krant. Ik moest even nadenken, maar zei toch “ja”. Kort daarna werd ik door de krant gebeld en ze stelden een paar vragen.

Aan het begin van de middag werd ik opgehaald door de vrijwilligers van Ambulance Wens. We gingen richting Marum, waar we warm werden onthaald op deze koude dag. Er was een koe speciaal geborsteld en gekamd. Het was even aftasten, maar het was een prachtervaring. Een dag om nooit te vergeten.

Omrop Fryslân

Ongeveer drie weken nadat ik in de krant had gestaan, kreeg ik een bericht van Omrop Fryslân. Ze hadden in de krant gelezen dat mijn huis vol met koeienspullen staat en ze wilden een reportage over mij maken.

Mijn hele huis anders ingericht

Ik ben een paar dagen bezig geweest om allerlei dingen in huis te veranderen: alle koeienspullen bij elkaar. Ik vond het toch wel een beetje spannend zo’n camera op m’n neus, maar het ijs was al snel gebroken. Ik was wel blij dat er maar één persoon kwam; niet teveel drukte en vreemde mensen in huis.

Dingen om van te genieten

Op 15 april (op mijn verjaardag) werd het uitgezonden. Ik heb het samen met mijn beste vriendin gekeken. Was echt leuk om dit moment te delen met iemand die je dierbaar is. En het is super geworden. Ik ben precies goed neergezet. Zo zie je maar weer; er zijn altijd dingen in het leven waar je van kunt genieten. En ik ben zo dankbaar dat ik deze dingen mee heb mogen maken.