Mijn grote wens

Een uitje is voor mij niet zo vanzelfsprekend is. Dankzij de stichting Wensambulance kon mijn grote wens toch uitkomen. De vrijwilligers waren heel aardig. Er werd goed op mij gepast en ik kreeg overal goede begeleiding bij. Ik heb het zo naar mijn zin gehad. De band kwam zelfs nog even met mij kletsen. Er werd een foto gemaakt en ik kreeg een poster met handtekeningen.

Voor een uitje in de ambulance

En als klap op de vuurpijl zong Carola een nummer voor mij. Hoe bijzonder is het als je grote idool, waar je al dertig jaar fan van bent, een nummer voor je zingt. Ik ben nog aan het nagenieten. Ik heb nu zomaar voor een leuk uitje in de ambulance gelegen. Dat voelt toch anders dan een ambulancerit naar het ziekenhuis.

foto met de band

Leuke dingen doen

Mijn beste vriendin was mee en het was super fijn dat we een keer iets leuks samen konden delen. Dit pakt niemand ons meer af. Ben je chronisch ziek en niet meer mobiel of ben je terminaal en je hebt iets wat je heel graag nog wilt doen? Doe het dan, eventueel met hulp van anderen, zoals de wensambulance.