Blogs van Bas-Joren Olbertz

Ik omschrijf mijzelf als een vrolijke, enthousiaste, spontane, eerlijke jongen met zelfkennis en gevoel voor humor. Natuurlijk ben ik niet elke dag zo, maar ik streef het wel na. Ik kan ook kapot chagrijnig en onredelijk zijn, maar ik reflecteer het gelukkig wel.

Begin jaren negentig ben ik geboren in de plaats Hengelo, Overijssel. Opgegroeid ben ik in het naast gelegen dorpje Borne. Ik kan stellen dat ik een rustige-, normale jeugd heb gehad zonder uitspattingen.
Tijdens mijn MBO studie begon ik om geld te verdienen als schoonmaker bij een fitnesscentrum in Hengelo. Als uitbreiding van mijn werkzaamheden mocht ik ook de receptie bemannen. Mijn carrière bij dit bedrijf ging in vogelvlucht toen ik voor een stageopdracht een onderzoek mocht doen naar de uniformiteit in werkwijze op de verschillende clubs.

Alhoewel het bedrijf zich niet in de sector detailhandel bevond, wist ik mijn decaan toch te overtuigen van deze in mijn ogen goede keuze. De resultaten waren voor het management zeer bruikbaar, er werden verschillende kostenbesparende aanpassingen gedaan en ik werd, mede hierdoor, breder ingezet. Ik mocht clubs gaan openen in Nederland en later ook in Engeland, Polen en België. Naast deze functie heb ik ook periodes als clubmanager gewerkt bij clubs in Utrecht, Amsterdam, Deventer en mijn huidige club in Emmen.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wandelen door de mooie bosrijke omgeving in Twente of een duik te nemen in een van de talloze zwembaden. Daarnaast vind ik het schrijven van stukjes, ook wel blogs genoemd, een leuk tijdverdrijf. Zie www.basjorenolbertz.nl.

Door verschillende  factoren heb ik helaas gedurende mijn studieperiode een psychische stoornis ontwikkeld waarvoor ik nog altijd in behandeling ben.

Blogs van deze auteur

Initiatief van

Partners Partner carrousel pauzeren Partner carrousel hervatten